SOLIDWORKS-ratkaisut auttavat Tevvaa pysymään sähkörekkateknologian edelläkävijänä

Tutustu siihen, miten Tevva torjuu ilmastonmuutosta kehittämällä kestävää teknologiaa SOLIDWORKS-ratkaisujen avulla

SOLIDWORKS

Planeettamme tulevaisuuden turvaamiseksi mm. kaupunkiliikenteessä on panostettava puhtaaseen ilmaan ja kestävyyteen. Tevva on sähkörekkateknologian markkinajohtaja. Se kehittää keskiraskaiden hyötyajoneuvojen modulaarisia sähköistysjärjestelmiä, jotka auttavat suoraan vähentämään dieselpolttoaineiden käyttöä.

 

Tevvan sähkörekoissa perinteinen dieselmoottori on korvattu kestävällä sähköakulla, mutta suorituskyky on silti sama kuin perinteisiä polttomoottoreita käytettäessä. Tevva kehittää myös teknologiaa, joka vähentää hiilidioksidi- ja muita päästöjä. SOLIDWORKS®-työkalut ovat auttaneet Tevvaa tuotteiden suunnittelussa ja valmistuksessa – ja auttaneet samalla luomaan puhtaamman maailman.

 

Tevva käyttää SOLIDWORKS-ratkaisuja kaikissa tuotekehityksen vaiheissa. Tevva esimerkiksi:

 

  • Suunnittelee rekkansa käyttämällä SOLIDWORKS CAD -ohjelmistoa ja yhteistyötä tukevia SOLIDWORKS PDM -toimintoja, joiden ansiosta tiimit saavat aina käyttöönsä ajan tasalla olevat projektitiedot
  • Testaa ja validoi komponentteja SOLIDWORKS Simulation -ratkaisun avulla
  • Antaa huoltoteknikoille mahdollisuuden tutkia kuvia käyttämällä eDrawings-työkalua
  • Laatii itse helppotajuisia huolto- ja ohjekirjoja SOLIDWORKS Composer -ratkaisun avulla.
  • Luo SOLIDWORKS Visualize -ratkaisun avulla fotorealistisia kuvia, joita käytetään markkinoinnissa tai suunnitelmien hyväksyttämisessä.

 

KATSO VIDEO ja tutustu siihen, miten Tevva tehostaa liiketoimintaansa, säilyttää johtoasemansa ja muuttaa maailmaa SOLIDWORKS-työkalujen avulla.

KATSO VIDEO

SWX - DEN - 210831
GDPR