Oplossingen van SOLIDWORKS helpen Tevva leidend te worden in de markt van eTruck-technologie

Ontdek hoe Tevva klimaatverandering tegengaat door duurzame technologieën te ontwikkelen met SOLIDWORKS 

SOLIDWORKS

Om de toekomst van onze planeet te beschermen, moeten sectoren zoals stedelijk vervoer zich richten op schone lucht en duurzaamheid. Tevva is een leider in technologie voor elektrische trucks. Het bedrijf ontwikkelt modulaire elektrificatiesystemen voor middelgrote bedrijfsvoertuigen om het gebruik van diesel als brandstof terug te dringen.

 

De traditionele dieselmotor wordt door Tevva vervangen door een duurzame elektronische batterij, waarmee de eTrucks hetzelfde werk kunnen doen als vrachtwagens met een traditionele verbrandingsmotor. Het bedrijf ontwikkelt de technologie om CO2 en andere emissies te verminderen. Met tools van SOLIDWORKS® kon Tevva de producten ontwerpen, bouwen en tegelijkertijd de wereld een stukje schoner te maken.

 

Tevva gebruikt SOLIDWORKS voor alle fasen van de productontwikkelingscyclus:

 

  • Het ontwerpen van vrachtwagens met behulp van SOLIDWORKS CAD in combinatie met de mogelijkheden voor samenwerking van SOLIDWORKS PDM. Hierdoor werkt het team altijd met actuele gegevens aan projecten.
  • Testen en valideren van componenten met SOLIDWORKS Simulation.
  • Technici in de productie in staat stellen om ontwerpen te bekijken met behulp van eDrawings.
  • Duidelijke service- en instructiehandleidingen in eigen huis maken met SOLIDWORKS Composer.
  • Fotorealistische beelden renderen met SOLIDWORKS Visualize voor marketing of om ontwerpen te presenteren aan stakeholders.

 

BEKIJK DE VIDEO en zie alle manieren waarop Tevva de tools van SOLIDWORKS gebruikt om de bedrijfsvoering te verbeteren, leider te zijn in zijn sector, en de wereld te veranderen.

BEKIJK DE VIDEO

SWX - DU - 210831
GDPR