SOLIDWORKS-løsninger hjælper Tevva med at være førende på markedet for eTruck-teknologi

Se, hvordan Tevva bekæmper klimaændringerne ved at udvikle bæredygtige teknologier med SOLIDWORKS

SOLIDWORKS

For at beskytte vores planets fremtid er brancher som f.eks. transport i byerne nødt til at fokusere på ren luft og bæredygtighed. Tevva er førende inden for elektronisk lastbilsteknologi og udvikler modulopbyggede elektrificeringssystemer til mellemkraftige erhvervskøretøjer for at bekæmpe brugen af dieselbrændstof direkte.

 

Ved at erstatte den traditionelle dieselmotor med et bæredygtigt elektronisk batteri kan Tevva eTrucks klare samme arbejde som dem med traditionelle forbrændingsmotorer, og virksomheden udvikler også teknologier til reduktion af CO2 og andre udledninger. Med en række SOLIDWORKS®-værktøjer har Tevva kunnet designe og bygge produkter, mens de skabte en renere verden.

 

Tevva bruger SOLIDWORKS i alle faser af produktudviklingscyklusse, herunder til at:

 

  • Designe lastbiler med SOLIDWORKS CAD kombineret med samarbejdsfunktionerne i SOLIDWORKS PDM, som giver teamet mulighed for altid at arbejde på opdaterede projekter.
  • Teste og validere komponenter med SOLIDWORKS Simulation.
  • Give serviceteknikere mulighed for i deres værksted at undersøge design ved hjælp af eDrawings.
  • Udarbejde letforståelige service- og instruktionsvejledninger internt med SOLIDWORKS Composer.
  • Gengive fotorealistiske billeder med SOLIDWORKS Visualize til brug til markedsføring eller til at få designgodkendelser fra interessenter.

 

SE VIDEOEN for at få mere at vide om alle de måder, hvorpå Tevva bruger SOLIDWORKS-værktøjer til at forbedre sine aktiviteter, være førende inden for branchen og ændre verden.

SE VIDEOEN

SWX - DEN - 210831
GDPR